Gellyball Shooting

Wat is Gellyball?

Gellyball is de allernieuwste ontwikkeling en revolutie in actiespellen voor alle leeftijden.

Gellyball is een spannend en vermakelijk spel dat steeds populairder wordt overal ter wereld. Het is een combinatie van paintball en airsoft maar dan met zachte gelballetjes. Dus niet pijnlijk als je beschoten wordt.

Het doel is om punten te scoren door de tegenstanders te raken. Spelers dragen beschermende brillen en worden uitgerust met Gellyball-geweren. Het spel kan zowel binnen als buiten worden gespeeld, op alle soorten terreinen.

Gellyball is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar. Het is een leuke activiteit voor familiefeestjes, verjaardagsfeestjes, teambuildings en bedrijfsevenementen. Dit spel is perfect voor teamwork, strategie en behendigheid, en zorgt voor plezier voor iedereen die mee doet.

Het grote voordeel is dat de gelballen geen rommel achterlaten en geen pijn veroorzaken wanneer ze iemand raken. Dit maakt het spel toegankelijk voor een breed publiek en ideaal voor mensen die geen paintball willen spelen vanwege de mogelijke pijn.

Momenteel doet we dit enkel op locatie van de klant. Dus als jullie een binnen of buitenlocatie hebben komen we dit met plezier doen.
Neem gerust met ons contact via het nummer 014 75 88 64 of via email info@virtualsecret.be

We hebben 2 mogelijke formules maar ook formules op maat is mogelijk voor langere reservatiesof speciale evenementen. Maar daarvoor kan u ons beter contacteren.

Kinderparty’s, Festivals, Opendeurdagen, Schoolevents, Verjaardagen, Bedrijfsevents, Teambuildings, Indoor events voor bedrijven, Communiefeestjes, Voor een dagje plezier.
Gellyball is een spannende en plezierige activiteit die geen pijn veroorzaakt. In tegenstelling tot traditionele paintball, gebruikt Gellyball speciale zachte en flexibele balletjes die gevuld zijn met een waterige gel. Deze balletjes breken gemakkelijk bij impact, waardoor ze geen schade aanrichten aan de spelers.

Het spelen van Gellyball biedt een veilige en leuke ervaring voor mensen van alle leeftijden. Het is een geweldige manier om actief bezig te zijn, teamwork te bevorderen en strategische vaardigheden te ontwikkelen, zonder je zorgen te hoeven maken over pijnlijke blauwe plekken of letsel.

Dus, als je op zoek bent naar een opwindende activiteit waarbij je de sensatie van paintball kunt ervaren zonder de pijn, is Gellyball absoluut de perfecte keuze!

Gellyball is een zeer toegankelijke activiteit. Het is ontworpen om mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus te verwelkomen, waardoor het een laagdrempelige optie is voor iedereen die graag plezier wil hebben.

Een van de redenen waarom Gellyball zo laagdrempelig is, is het gebruik van zachte balletjes gevuld met een waterige gel. Deze zachte projectielen verminderen het risico op letsel en maken het spel geschikt voor mensen die zich zorgen maken over pijn of impact.

Bovendien zijn de regels van Gellyball meestal eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen, waardoor beginners snel kunnen deelnemen en genieten van het spel. Het vereist geen uitgebreide training of vaardigheden, waardoor iedereen zich comfortabel kan voelen om deel te nemen.

Of je nu een gezin bent dat een leuke activiteit zoekt, een groep vrienden die samen willen spelen of zelfs een bedrijf dat teambuildingactiviteiten organiseert, Gellyball biedt een laagdrempelige en plezierige ervaring voor iedereen.

Gellyball wordt gespeeld met 2 teams. Het rode team tegen het blauwe team.

Gellyball is een spel dat lijkt op paintball, maar dan met zachte balletjes gevuld met een waterige gel. Hier is hoe het werkt:

1. Uitrusting: Spelers dragen meestal beschermende brillen om hun ogen te beschermen. Daarnaast krijgen ze een Gellyball-blaster, een apparaat dat de gelballetjes afvuurt, en een vest waarin ze extra munitie kunnen dragen.

2. Gelballetjes: De Gellyball-blaster schiet gelballetjes, die bestaan uit een dunne huls gevuld met een waterige gel. Deze balletjes zijn zacht en breken gemakkelijk bij impact, waardoor ze geen pijn doen.

3. Doelen en regels: Het doel van Gellyball kan variëren, afhankelijk van de speelstijl en de opstelling. Het kan bijvoorbeeld gaan om het uitschakelen van tegenstanders, het veroveren van een vlag of het voltooien van een specifieke missie.

4. Spelverloop: Spelers verdelen zich meestal in teams en proberen elkaar te raken met de gelballetjes. Wanneer een balletje een speler raakt, spat het uiteen en laat het een kleine, onschadelijke vlek achter.

5. Veiligheid: Gellyball is ontworpen met veiligheid in gedachten. De zachte gelballetjes verminderen het risico op letsel, maar spelers moeten nog steeds de regels volgen en respectvol met elkaar omgaan tijdens het spel.

Gellyball is een leuke en veilige activiteit waarbij spelers kunnen genieten van de opwinding en sensatie van een schietspel zonder de pijnlijke impact van traditioneel paintball.