VR Squad Game

4-5 spelers per team
Players
90
Minutes

Welkom bij VR Squad Game, een unieke teambuilding ervaring! In dit meeslepende virtual reality-spel werken jij en je team samen om een reeks uitdagingen te overwinnen die zijn geïnspireerd op de hitserie van Netflix.

In een groep van vijf personen wordt u uitgedaagd om een reeks minigames te voltooien die zijn ontworpen om uw creativiteit, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden te testen. Elke mini-game vereist teamwork, effectieve communicatie en strategische planning om als overwinnaar uit de bus te komen.

Het spel duurt 90 minuten, waarin je volledig wordt ondergedompeld in een virtuele omgeving die doet denken aan de onvoorspelbare Squad Game-omgeving. De uitdagingen die je aangaat zijn zowel in de virtuele als de echte wereld, met elke uitdaging ontworpen om je tot het uiterste te drijven en het beste in je team naar boven te halen.

Vanaf het moment dat je het spel betreedt, moet je samenwerken om te overleven. Je krijgt te maken met uitdagingen als Red light, Green light waarbij je op commando moet stoppen en starten zonder gepakt te worden. Loop over de glazenbrug zonder te vallen.

Het spel is niet gericht op individuele resultaten. Je moet als team samenwerken om te slagen. Tijdens het spel moet je effectief communiceren, delegeren en elkaar steunen. En als je faalt, word je uitgeschakeld, net als in de serie.

Maar je hoeft je geen zorgen te maken, want er is een gamemaster die je erdoorheen loodst en je onderweg hints geeft.

Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar voor het ultieme teambuildingavontuur in VR Squad Game! Met 90 minuten van intense uitdagingen, meeslepende virtual reality en teamwork in de kern, kom je gegarandeerd weg met een gevoel van meer verbondenheid, motivatie en inspiratie dan ooit tevoren.

Booking Form

mei 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2